Ολυμπιακός: Παράθυρο για μεταγραφή και οι αλλαγές για Europa

Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι αρκετά δραστήριος στις μεταγραφές αποκτώντας τους Μανωλά και Καρβάλιο, επενδύοντας στους Φαντιγκά, Κεϊτά και Κλίτσα, αλλά και επαναφέροντας στις τάξεις του τον Κανέ. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», πρέπει να αφήσουμε ένα «παράθυρο» για επιπλέον ενίσχυση, εφόσον προκύψει κάποια ευκαιρία στην αγορά, πιθανώς για φορ ή μεσοεπιθετικό.

Πάντως με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Ολυμπιακός πηγαίνει για δύο με τρεις αλλαγές στη λίστα των παικτών που θα είναι διαθέσιμοι για το Europa League κι ενώ η UEFA επιτρέπει μέχρι τρεις αλλαγές. Η είσοδος των Μανωλά και Γκάρι Ροντρίγκες μοιάζει δεδομένη, ενώ αν υπάρξει και τρίτη αυτή λογικά θα αφορά στον Ζοάο Καρβάλιο. Σίγουρα εκτός θα μείνουν σε σχέση με τη λίστα που είχε κατατεθεί το Σεπτέμβριο οι Χασάν και Μάρκοβιτς, ενώ υποψήφιος είναι ο Καρμπόβνικ.

Στην ευρωπαϊκή λίστα θα είναι σίγουρα οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα, Αβραάμ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Βρουσάι, Ελ Αραμπί και Τικίνιο, εκτός κι αν υπάρξει κάποια αποχώρηση της τελευταίας στιγμής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ