Ο Ρέαμπτσιουκ λέει όχι στην Πόρτο και πλησιάζει σε Ολυμπιακό

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», παρότι η Πόρτο παρουσίασε ξαφνικά ενδιαφέρον για επαναγορά του Μολδαβού αριστερού μπακ από την Πάσος Φερέιρα, εκείνος είναι αρνητικός να πάει στους «δράκους» και προτιμά να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Τα δικαιώματά του ανήκουν κατά 40% σε Πόρτο και Πάσος Φερέιρα, ενώ 20% έχει ο ατζέντης του (και παλιός μεγάλος άσος) Ντέκο, με τους νταμπλούχους Πορτογαλίας να έχουν δικαίωμα να τον αγοράσουν με ένα ποσό 500.000 ευρώ.

Ο 22χρονος άσος, πάντως, δεν δείχνει καμία πρόθεση να πάει στην Πόρτο, η οποία δεν του είχε δώσει ποτέ κάποια ουσιαστική ευκαιρία όταν ανήκε στις τάξεις της και στην οποία φαίνεται πως θα έχει ρόλο «ρεζέρβας» πίσω από τον Ζαϊντού. Αντίθετα, ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει «ψήσει» λέγοντάς του πως τον λογίζει ως βασική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις της Πάσος Φερέιρα, που ανέρχονται στα 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχει για την ώρα διαφωνία για τον τρόπο αποπληρωμής. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Ρέαμπτσιουκ θα έρθει άμεσα στην Αθήνα, ίσως και από αύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ