Νικολαΐδης: «Από τα χειρότερα ματς της ΑΕΚ – Από τύχη νίκησε τον Παναθηναϊκό»

Στην τύχη απέδωσε κατά κύριο λόγο τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σχολιάζοντας το ντέρμπι στην εκπομπή της NOVA «Monday FC», ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» εξέφρασε την άποψη ότι η αγωνιστική της εικόνα δεν ήταν καλή -ούτε προϊόν σχεδίου- και ενδεχομένως οι «πράσινοι» άξιζαν κάτι καλύτερο.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Η ΑΕΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και το πήρε από τύχη. Γύρισε πολύ γρήγορα πίσω. Βγήκε στο γήπεδο πολύ καλά, στα πρώτα δέκα λεπτά κι από κει και πέρα δεν έπαιξε μπάλα.

Δεν είδα κάτι μελετημένο στο “καθόμαστε πίσω, περιμένουμε και βγαίνουμε στην αντεπίθεση”. Θα το έλεγα αυτό, αν δεν έκανε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Άρα το “παίζω πίσω και δίνω χώρο στον Παναθηναϊκό” δεν έπιασε.

Δικαιούταν ένα γκολ ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να δικαιούταν και η ΑΕΚ. Περίμενα να βάλει δεύτερο γκολ η ΑΕΚ και μετά να δώσει χώρο. Αν έτρωγε ένα γκολ στο 85?, πως θα αντιδρούσε μετά;

Κινδύνεψε η ΑΕΚ και αν έτρωγε γκολ στο τέλος δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Γιαννίκη να κάτσει πίσω ή όχι. Αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο σχολιάζουμε. Από τα χειρότερα ματς της ΑΕΚ, όσον αφορά στη δημιουργία».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ