Μπόλονι: «Να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για να είμαι πιο ήρεμος στον πάγκο»

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές του ζήτησε ο Λάζλο Μπόλονι ώστε να μπορεί και αυτός να είναι πιο ήρεμος στον πάγκο, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

«Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου να σέβονται κάποιους κανόνες στην αμυντική λειτουργία, δουλεύουμε πάνω σε αυτούς ώστε να δώσουμε χρόνο στους επιθετικούς για να βρούνε τα δίχτυα», ανέφερε αρχικά.

Για το πρώτο καλό μισάωρο του Παναθηναϊκού: «Στα πρώτα τριάντα λεπτά δεν βάλαμε γκολ, φτάσαμε κοντά, φτιάξαμε ευκαιρίες. Ίσως ήταν λίγο… ντροπαλός ο Σωτήρης για να πάρει τις πρωτοβουλίες, ίσως μια κακοτυχία στις τελικές πάσες. Οι πράξεις μας ήταν σωστές, ήμασταν καλά στο ματς. Για να είμαι και εγώ λίγο πιο ήρεμος στον πάγκο, θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».

«Το φαινόμενο του κορωνοϊού κάνει την εμφάνισή του και το λέω αυτό γιατί ο Μαουρίσιο στην μεσαία περιοχή έχει χάσει τις ανάσες του, το νέο επιθετικό τρίο δυσκολεύτηκε να δώσει σωστές πάσες. Δεν καταφέρουμε να ηρεμήσουμε τον αγώνα μέσω της τακτικής. Το 1-0 καταλαβαίνετε ότι δίνει στον αντίπαλο την επιλογή να πάρει ρίσκα και να πιέσει», συμπλήρωσε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ