Μπίσεσβαρ: «Σε μια στιγμή χάσαμε το έλεγχο και δεχθήκαμε γκολ»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της εξόδου του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ.

Σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα ήταν θέμα απόδοσης ή ψυχολογίας, απάντησε: «Δύσκολη ερώτηση. Είναι μίξη και των δύο. Πιστεύω ότι σήμερα δεν παίξαμε τόσο άσχημα, είχαμε αρκετές μικρές ευκαιρίες. Σούταραν δύο φορές στην εστία και σκόραραν δύο γκολ. Αυτή είναι η φάση που είμαστε τώρα. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο κάθε φορά και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Σήμερα σκόραραν δύο φορές, έπρεπε να σκοράρουμε δύο παραπάνω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Όσο για το αν υπάρχει πίστη για την αντιστροφή αυτής της εικόνας που έχει δημιουργηθεί, τόνισε: «Πιστεύουμε, γιατί είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά ο ένας για τον άλλο, το κάνουμε αυτό. Αυτό που είπες, όμως, οι μικρές λεπτομέρειες στο παιχνίδι κρίνουν τον αγώνα. Έπρεπε να κάνουμε το 0-2, αλλά σκόραραν για το 1-1. Είναι κάτι που συμβαίνει. Πρέπει να ελέγξεις το παιχνίδι. εμείς σε μια στιγμή χάσαμε το έλεγχο και δεχθήκαμε γκολ».

Όσο για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια, είπε: «Να παραμείνουμε θετικοί, να δουλέψουμε σκληρά, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ