Μπέρτος για Κάστρο: «Οτιδήποτε μου καταλογίζεται με προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο»

Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), ο Μανώλης Μπέρτος πήρε θέση για το συμβάν με τον Φαμπιάν Κάστρο και τις κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση προς τον αρχηγό της ομάδας των Ιωαννίνων.

Με ανάρτησή του στο instagram, ο 32χρονος αμυντικός των Θεσσαλών ανέφερε πως ουδέποτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως όσα του καταλογίζονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τον προσβάλλουν βαθύτατα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μανώλη Μπέρτου:«Στα 13 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, ουδέποτε έδωσα το παραμικρό δικαίωμα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με κάθε είδους ρατσιστική συμπεριφορά. Αυτό που πρεσβεύω όλα αυτά τα χρόνια και αποδεικνύεται μέσα από την καθημερινότητα μου ως άνθρωπος και ως αθλητής, είτε σε ότι αφορά συμπαίκτες, είτε αντιπάλους, είναι πως το ποδόσφαιρο αποτελεί χώρο αποδοχής της διαφορετικότητας.

Οτιδήποτε αντίθετο μου καταλογίζεται, όχι απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά με προβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».

Μπέρτος: Το μήνυμά του για το επεισόδιο με τον Κάστρο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ