Μια… ανάσα από Μάνου Γκαρθία ο Άρης

Σε οριστική συμφωνία με τον Μάνου Γκαρθία έφτασε ο Άρης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Θεσσαλονικείς για την μεταγραφή του Ισπανού μέσου.

Ουσιαστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε άλλη μία οικονομική υπέρβαση στη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο και φαίνεται πως υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα που απομένουν να διευθετηθούν για να κλείσει η μεταγραφή του 24χρονου χαφ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα, μέχρι την Παρασκευή, ο παίκτης να πάρει το αεροπλάνο για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να κλείσει η μεταγραφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή θα φτάσει οριακά τα 3 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα 2 εκατ. ευρώ που είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις του Άρη με την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ήδη έχει υπάρξει επαφή του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος είπε στον μεγαλομέτοχο πως θέλει να έρθει στους «κίτρινους» για να αποδείξει την αξία του και έχει τεράστια όρεξη για ποδόσφαιρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ