Μαρτίνς: «Θα κάνουμε υπερήφανό κάθε φίλαθλο της ομάδας μας»

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κάνει κάθε οπαδό του Ολυμπιακού υπερήφανο για την ομάδα του δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτησή του στο προφίλ του στο instagram.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επεκτείνω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό.

Είναι θέμα μεγάλης τιμής και υπευθυνότητας να οδηγείς αυτή την ομάδα, και θέλουμε να χτίσουμε πάνω στη δουλειά την οποία ξεκινήσαμε τον Μάιο του 2018.

Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να κερδίσουμε τίτλους γι’ αυτό το σπουδαίο σύλλογο», αναφέρει στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του σε εμένα και το επιτελείο μου, όπως και όλους τους πόρους που έχει προσφέρει από την πρώτη μέρα.

Ευχαριστώ και εσάς, τους φιλάθλους μας, που μας υποστηρίζετε ακούραστα κάθε ημέρα, έχετε την απέραντη ευγνωμοσύνη μου.

Χωρίς εσάς, η επιτυχία δεν είναι εφικτή. Θα κάνουμε κάθε φίλαθλο της ομάδας μας απ’ όλο τον κόσμο υπερήφανο».

View this post on Instagram

I’m thrilled to extend my contract with @olympiacosfc. It is a matter of great pride and responsibility to lead this team, and we want to build on the work we started in May 2018. We’ve had an excellent season and will continue to fight to win titles for this great club. I thank the President for his trust in me and my staff, and the resources he’s given us since day one. And to you – our fans – who are tireless in your support every day, you have my eternal gratitude. Without you, success is not possible. We will make every Olympiacos fan around the world proud. Είμαι ενθουσιασμένος που επεκτείνω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Είναι θέμα μεγάλης τιμής και υπευθυνότητας να οδηγείς αυτή την ομάδα, και θέλουμε να χτίσουμε πάνω στη δουλειά την οποία ξεκινήσαμε τον Μάιο του 2018. Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να κερδίσουμε τίτλους γι΄αυτό το σπουδαίο σύλλογο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του σε εμένα και το επιτελείο μου, όπως και όλους τους πόρους που έχει προσφέρει από την πρώτη μέρα. Ευχαριστώ και εσάς, τους φιλάθλους μας, που μας υποστηρίζεται ακούραστα κάθε ημέρα, έχετε την απέραντη ευγνωμοσύνη μου. Χωρίς εσάς, η επιτυχία δεν είναι εφικτή. Θα κάνουμε κάθε φίλαθλο της ομάδας μας απ’ όλο τον κόσμο υπερήφανο. #Olympiacos #WeKeepOnDreaming

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ