Μάντζιος: «Βγήκαν και θετικά και αρνητικά συμπεράσματα»

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως δέχτηκαν ένα γρήγορο γκολ και με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο μέχρι το 1-2, θεωρεί πως χρειάζονται δουλειά και περισσότερη ομοιογένεια, ενώ θεωρεί πως αυτά τα ματς είναι ευκαιρία για να δοκιμαστούν τα νέα παιδιά.

Αναλυτικά: «Τα παιχνίδια της προετοιμασίας είναι ματς που βγάζεις συμπεράσματα είτε θετικά. είτε αρνητικά. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά, στη συνέχεια, ισορροπήσαμε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι με τις αλλαγές και μέχρι να δεχτούμε το γκολ είχαμε πολύ καλή εικόνα. Σίγουρα, μετά η ομοιογένεια χάλασε, δεχτήκαμε εύκολα γκολ, αλλά είναι παιχνίδια που βγάζουμε συμπεράσματα.

Είδαμε θετικά πράγματα και είδαμε και πράγματα που θέλουν δουλειά. Δημιουργήσαμε περισσότερες προϋποθέσεις για το γκολ. Όταν η ομάδα έχει ομοιογένεια, δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο. Είναι περίοδος προετοιμασίας και πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, θα κρατήσουμε τα θετικά και θα δουλέψουμε τα αρνητικά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ