Μάντζιος: «Ήμασταν επιβλητικοί, ήταν μια πεντακάθαρη νίκη»

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως ήταν άριστα τακτικά οι παίκτες του και τους έδωσε συγχαρητήρια, ενώ ξεκαθάρισε πως άφησαν πίσω τα γεγονότα της εβδομάδας και κοιτούν μόνο τη συνέχεια. Ξεκαθάρισε πως τους ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες και όχι να μη δέχονται γκολ και ευχήθηκε τα καλύτερα για το 2021.

Αναλυτικά: «Κλείσαμε την χρονιά πάρα πολύ καλά με μια επιβλητική εμφάνιση, πετύχαμε μια πεντακάθαρη νίκη. Τακτικά, ήταν άριστη η ομάδα, τα παιδιά αξίζουν ένα μεγάλο ‘μπράβο’, όπως όλοι στην ομάδα».

Για το εάν έχει αφήσει πίσω του τα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στον Άρη: «Το είδαμε αυτό, εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και αφήσαμε πίσω μας όσα έγιναν. Θέλουμε να συνεχίσουμε ψηλά».

Για το γεγονός ότι ο Άρης κράτησε το ‘μηδέν’ σε ακόμα ένα παιχνίδι: «Θέλουμε να νικήσουμε, δεν κοιτάμε αν είμαστε αήττητοι. Ο στόχος μας είναι να νικάμε. Το έχουμε καταφέρει ,σε μεγάλο βαθμό, μέχρι σήμερα και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον ‘Γολγοθά’ που ακολουθεί».

Για τη νέα χρονιά: «Να έχουμε όλοι υγεία και χρόνια πολλά στο χώρο μας, να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ