Λόπεθ: «Πίστευα πως με κάποιον τρόπο θα σκοράραμε, θα έχουμε καλύτερο μέλλον»

Απογοητευμένος από το γεγονός πως, παρότι ο Βολος έψαξε με κάθε πιθανό και… απίθανο τρόπο το γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό, αυτό δεν ήρθε, έδειξε ο Άνχελ Λόπεθ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός έδειξε σίγουρος ότι η ομάδα της Μαγνησίας θα βελτιωθεί, μέσω της ενίσχυσης και του ρόστερ της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λόπεθ:

Για το αν ο Ουάρντα καθόταν μόνος του στη βροχή για το πέναλτι που έχασε: «Έχει χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς και είναι λογικό. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε με κάθε τρόπο αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό».

Για το αν θα ήταν καλύτερο να έπαιζαν 11 εναντίον 11: «Όχι, γιατί η αριθμητική υπεροχή μας έδωσε συντριπτική κατοχή. Πίστευα πως με κάποιο τρόπο θα σκοράραμε, αλλά δυστυχώς δεν έγινε».

Για το μέλλον του Βόλου στη σεζόν και για τις δύο μεταγραφές που έχουν γίνει: «Η σκέψη μου είναι θετική. Πιστεύω θα έχουμε καλύτερο μέλλον. Έχουμε κάνει έναν καλό πρώτο γύρο. Θέλουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ και να πετύχουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ