Λόπεθ: «Είχαμε τύχη και μαχητικό πνεύμα»

Ο Άνχελ Λόπεθ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του Βόλου όχι για την απόδοση, αλλά για τη μαχητικότητά τους στον αγών με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-1).

«Παίξαμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες. Εμείς είμαστε ο Βόλος, μια ομάδα ταπεινή αλλά με φιλοδοξίες. Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά και αυτό το πνεύμα να παλεύουμε μέχρι το τέλος μάς ικανοποιεί. Σίγουρα δεν παίξαμε πολύ καλά και ήμασταν τυχεροί, αλλά είχαμε πολλές απουσίες. Είμαστε μια ομάδα με 16 νέους παίκτες και με προπονητή που ήρθε μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο να δημιουργείς κάτι τόσο γρήγορα και αντιμετωπίζαμε τον Αστέρα που έχει δύο παίκτες σε κάθε θέση», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Για τις αλχημείες στο χώρο του κέντρου είπε: «Χωρίς τον Τσοκάνη και τον Μπαριέντος είχαμε τον Ριένστρα και τον Νίνη, που είναι περισσότερο 8άρια. Ο Νίνης έχει μεγάλη ποιότητα, το ξέρουμε, αλλά σήμερα είχαμε ανάγκη τον μαχητή Νίνη και ανταποκρίθηκε. Πήραμε ρίσκο να τον βάλουμε σαν αμυντικό μέσο».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ