Κυριάκος: «Εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κατέστρεψε τον Σιαμπάνη»

Στο θέμα των τελευταίων ημερών αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος. Το στέλεχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιτίθεται με τη σειρά του στον Ολυμπιακό και επισημαίνει πως όλοι στον Δικέφαλο του Βορρά είναι συσπειρωμένοι γύρω από την ομάδα.

««Είναι προφανές ότι όσοι οραματίστηκαν νέα αποσυσπείρωση και αναμπουμπούλα στον ΠΑΟΚ, έχουν πάρει τα πόδια στον ώμο και τρέχουν να σωθούν από τα δικαστήρια. Δεν θα τα γλιτώσουν όμως», αναφέρει και σημειώνει σε άλλο σημείο.

«Τώρα που ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κατέστρεψε τον Σιαμπάνη, εμπλέκοντάς τον στο μίσος του για τον ΠΑΟΚ, φταίει ο ΠΑΟΚ που θα του κόψει τη μπάλα, προασπιζόμενος την ακεραιότητά του».

Αναλυτικά αναφέρει η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου…«Είναι προφανές ότι όσοι οραματίστηκαν νέα αποσυσπείρωση και αναμπουμπούλα στον ΠΑΟΚ, έχουν πάρει τα πόδια στον ώμο και τρέχουν να σωθούν από τα δικαστήρια. Δεν θα τα γλιτώσουν όμως.

Για όσους προσπαθούν τώρα να κρατηθούν «ισαποστάκηδες» όμως, ανάμεσα σ αυτόν που ρίχνει το γάντι και σ αυτόν που το σηκώνει, έχω να πω το εξής: Μην οδύρεστε πια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ σας έδωσε την ευκαιρία να υποστηρίξετε ένα ποδόσφαιρο με διαφορετικό πρωταθλητή κάθε χρονιά. Που ο ισχυρός του παιχνιδιού μπορεί να χάσει τίτλο στα δικαστήρια των τακτικών δικαστών. Που έχει VAR, ακόμη και για να μπαίνουν VARίστες καμικάζι εναντίον του. Σας έδωσε ένα ποδόσφαιρο να υποστηρίξετε που απομονώνει τους τοξικούς.

Εσείς με εγγεγραμμένη μέσα σας την φοβία να δυσαρεστήσετε τους προαιώνιους νταβατζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αγνοήσατε όσα κάναμε εμείς για το ποδόσφαιρο. Τώρα θα σκεφτούμε την ομάδα μας και την σκληρή τιμωρία όσων της εναντιώνονται παράνομα.

Όταν ο Όσκαρ Γκαρθία υποκρινόταν… θάνατο από ένα ρολό χαρτί, πήγατε να τον εξισώσετε με τον «εγκληματία» που πέταξε το χαρτί, λες και ένας αξιωματούχος αγώνα κι ένας φίλαθλος έχουν την ίδια ευθύνη να προστατεύσουν το κύρος του ποδοσφαίρου στο δικό σας ρομαντικό ποδόσφαιρο.

Όταν ο Ολυμπιακός σας τροφοδότησε με μυθεύματα για πολυϊδιοκτησία, τα αναπαράξατε αμάσητα.

Τώρα που ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κατέστρεψε τον Σιαμπάνη, εμπλέκοντάς τον στο μίσος του για τον ΠΑΟΚ, φταίει ο ΠΑΟΚ που θα του κόψει τη μπάλα, προασπιζόμενος την ακεραιότητά του.

Λίγο κάπου στοπ όμως παιδιά, γιατί στο τέλος θα μας πούνε και μ…ες.

Μεγαλύτερο έγκλημα από την ανοχή όταν ο ρόλος σου είναι να ελέγχεις, δεν υπάρχει. Υποθάλψατε δια της ανοχής σας το παραποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να απολογηθεί για το ότι σηκώνει μόνιμα το γάντι απέναντί του».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ