Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Άρης

Τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων, που βγήκαν από σήμερα το πρωί για το ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στον Άρη, έκανε γνωστά μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «δικέφαλου του Βορρά»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (09.05) στις 10:00 ξεκινάει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης για την 8η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11.05, 18:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

1 €40

2, 3 €30

4 €15

5, 6 €25

7, 7A €15

8 €15

VIP 3ου: €100

VIP 4ου: €100Κανάλια Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑΣτις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.B. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster


Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Στις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.Διευκρινίσεις

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «[email protected] /eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση του QR code.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν ανοιχτά με το ακόλουθο ωράριο για την παραλαβή των online / web εισιτηρίων: Δευτέρα 09.05 & Τρίτη 10.05 -> 10:00 – 17:00 και Τετάρτη 11.05 -> 09:00 – 18:45

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης).

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : [email protected]».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ