Κούρτιτς: «Πρέπει να αντιδράσουμε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Ο Γιασμίν Κούρτιτς τόνισε πως είχαν δύο ημίχρονα διαφορετικής απόδοσης και πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη και να είναι πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια για να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί.

Αναλυτικά: «Πρέπει να είμαστε σκληροί με τον εαυτό μας. Να κάνουνε την αυτοκριτική μας. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε. Είναι διαφορετικό να βλέπεις το παιχνίδι από την εξέδρα και διαφορετικό να παίζεις μέσα. Έχουμε δύο ημίχρονα σήμερα. Στο πρώτο, μας πιέζει ο Άρης, περιμένει το λάθος μας. Στο δεύτερο, ανεβήκαμε, είχαμε ευκαιρίες, δεν βρήκαμε το γκολ.

Να πάρουμε την ευθύνη. Δύσκολη νύχτα για όλους, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Να αντιδράσουμε, κερδίζοντας το επόμενο παιχνίδι. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Να το ξεπεράσουμε. Είναι στιγμές που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Έχω βιώσει ανάλογες στιγμές στην καριέρα μου. Πρέπει να γίνεις καλύτερο, να το ξεπεράσουμε.

Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά υπόσχομαι ότι, όταν βρούμε τι φταίει, θα αρχίσουμε να νικάμε και θα είναι πολύ δύσκολο για κάθε αντίπαλο να μας νικήσει».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ