Καρυπίδης: «Ο Άρης θα έχει φέτος το πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του»

Δηλώσεις λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Άρη στη νέα σεζόν, έκανε ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης.

Αναφέρθηκε στις υψηλές προσδοκίες της ομάδας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έβαλε την Ευρώπη ψηλά στους στόχους, προανήγγειλε ακόμα περισσότερες προσθήκες στο ρόστερ, ενώ τόνισε πως ο Άρης φέτος θα έχει το πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης:«Η σεζόν ξεκινάει επισήμως για την ομάδα μας αύριο κόντρα στη Γκόμελ για το Europa Conference League.

Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες φέτος στην Ευρώπη, όπου θέλουμε να διακριθούμε. Είναι ένας από τους βασικούς στόχους της νέα σεζόν. Αυτό, άλλωστε, προδίδουν και οι κινήσεις που έγιναν -και δεν τελείωσαν- για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο ΑΡΗΣ θα έχει φέτος το πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του και πιθανόν της ιστορίας του.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα και πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει. Ήρθε η ώρα που ο καθένας μας από το πόστο του πρέπει να πράξει το καθήκον του.

Εγώ προσωπικά έκανα και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που πρέπει για να ισχυροποιήσω ακόμη περισσότερο τον ΑΡΗ. Και η ομάδα αύριο έχω τη βεβαιότητα ότι θα κάνει αυτό που πρέπει. Το πρώτο βήμα.

Το ίδιο και οι φίλαθλοι. Τώρα είναι η ώρα των φιλάθλων μας. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει αύριο βράδυ να είναι γεμάτο. Να έχει παλμό, ένταση και ενθουσιασμό. Να είναι η ατμόσφαιρα όπως μόνο εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε στην έδρα μας.

Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Επιβάλλεται, λοιπόν, το γήπεδό μας να είναι γεμάτο και ο κόσμος να μεταδώσει την θετική του ενέργεια στους ποδοσφαιριστές, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ