Καρέρα: «Στην Ελλάδα πέτυχα εξαιρετικά αποτελέσματα»

Για το πέρασμά του από την Ελλάδα και την ΑΕΚ μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα στο ιταλικό ««footballnews24.it».

Ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε για το αν είναι ευχαριστημένος από τις εμπειρίες του σε Ρωσία και Ελλάδα: «Απολύτως ναι, στην Ελλάδα βρέθηκα πολύ καλά πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα όπως ήταν πρόκριση στους ομίλους του Europa League», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το να είσαι στο εξωτερικό σου ανοίγει το μυαλό τόσο γιατί είσαι σχεδόν αναγκασμένος να μάθεις μια νέα γλώσσα, όσο και επειδή έρχεσαι αντιμέτωπος με παίκτες από διαφορετικές κουλτούρες. Είναι ένα ταξίδι 360 μοιρών που επηρεάζει πολλές άλλες πτυχές εκτός από το ποδόσφαιρο. Το θεωρώ πολύ σημαντική εμπειρία ζωής».

Για το μέλλον του μετά το «διαζύγιο» με την Μπάρι, είπε: «Έλαβα αρκετές προσφορές, κυρίως από το εξωτερικό, αλλά καμία από αυτές δεν με έπεισε πλήρως. Έχω επιλέξει το μέλλον μου, δεν θέλω πλέον να αναλάβω ως υπηρεσιακός. Θα ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή, έχοντας την ευκαιρία να φτιάξω μια ομάδα από την αρχή, σύμφωνα με τις ιδέες μου για το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πού θα είναι η επόμενη περιπέτειά μου ως προπονητής».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ