Καμάου: «Πλέον είμαι χορτοφάγος»

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Καμάου, μίλησε στο «nation.africa» και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα, σχολιάζοντας παράλληλα και την πορεία της κρητικής ομάδας.

«Αν κοιτάξεις την βαθμολογία, διεκδικούμε μια θέση στην πρώτη τετράδα. Είναι ένας στόχος που τον είχαμε από την αρχή της χρονιάς. Μέχρι τώρα πάνε όλα καλά, ζω στην Κρήτη που είναι το μεγαλύτερο ελληνικό νησί και το καλοκαίρι είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Οι περισσότεροι μιλούν αγγλικά, οπότε δεν έχω και πρόβλημα με την επικοινωνία ενώ είναι ωραίο και το φαγητό. Οι περισσότεροι τρώνε κρέας, το φαγητό είναι ωραίο και έτρωγα αρκετό κρέας. Πλέον είμαι χορτοφάγος και δεν τρώω πλέον κρέας όσο οι Έλληνες που συνηθίζουν να τρώνε αρκετό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα. Το πάθος των οπαδών του ΟΦΗ, αυτό που θέλεις ως παίκτης είναι να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κοινό», ενώ πρόσθεσε: «κάθε μέρα κάνουμε προπόνηση περίπου στις 12.00 το μεσημέρι, ξυπνάω, παίρνω το πρωινό μου, ετοιμάζομαι, μετά την προπόνηση κάνουμε αποθεραπεία, μπορεί να πάμε για φαγητό μαζί με τους συμπαίκτες μου και μετά στο υπόλοιπο μέρος της ημέρας είμαι ελεύθερος. Πριν τα παιχνίδια όλη η ομάδα μένει σε ξενοδοχείο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ