Ιωνικός: Οι Λοβέρα, Φατιγκά και η «καμπάνα» που έρχεται σε Ρομαό

Ιδιαίτερα… δυναμικό αναμένεται να είναι το φινάλε των μεταγραφικών κινήσεων από πλευράς Ιωνικού. Οι θέσεις που «ψάχνονται» οι Νικαιώτες έχουν αναφερθεί: Δύο εσωτερικά χαφ (ίσως τελικά αποκτηθεί ένα) κι ένας μεσοεπιθετικός για το δίδυμο της επίθεσης στο 5-3-2 (ο οποίος θα μπορεί βέβαια να παίξει και στα άκρα). Μάλιστα, όπως είχατε ενημερωθεί απ’ αυτήν εδώ τη γωνιά, οι «κυανόλευκοι» κοιτούν αρκετά… ψηλά για την κάλυψη των εν λόγω κενών.

Ειδικά για τον χώρο του κέντρου, το είχε σημειώσει ότι στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού θέλουν έναν παίκτη που θα προσδώσει το στοιχείο της ταχύτητας. Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζονται, μερικές αφορούν και ποδοσφαιριστές με… ελληνική προϋπηρεσία και μάλιστα δεν πρέπει να αποκλειστεί ένα, κατά κάποιο τρόπο, μεταγραφικό «μπαμ». Τέτοιο φυσικά θα αποτελεί ενδεχόμενη απόκτηση κάποιου χαφ από το ρόστερ του Ολυμπιακού, μιας και ο Ιωνικός έχει ως βασικούς της στόχους τους Μαξιμιλιάνο Λοβέρα και Μπαντιουγκού Φατιγκά (πολυσύνθετοι ποδοσφαιριστές, αλλά γι’ αυτήν τη θέση τους σκέφτεται)!

Δύσκολες περιπτώσεις αμφότερες. Η κατάληξή τους θα κριθεί κυρίως από το τι θα αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι». Για παράδειγμα, σε ό, τι αφορά τον Λοβέρα, ο Ιωνικός έχει πολύ καλή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, του οποίου θα καλύψει μέρος του συμβολαίου (εφόσον φυσικά ευοδωθεί το deal). Παρόλα αυτά, οι Νικαιώτες κοιτούν κι αλλού. Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός άσος εσχάτως για προσωπικούς λόγους είχε απορρίψει την προοπτική του Άρη.

Από την άλλη, για τη θέση του μεσοεπιθετικού ο Ιωνικός θα μπορούσε να είχε υπογράψει παίκτη… χθες. Έχει προχωρημένες συζητήσεις με στόχους, αλλά περιμένει για κάτι καλύτερο. Χρόνος τυπικά υπάρχει ακόμη, αλλά επιθυμία των ιθυνόντων του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι να έχουν τελειώσει θετικά τις υποθέσεις των Λοβέρα, Φατιγκά -ή κάποιου άλλου εσωτερικού χαφ- και του μεσοεπιθετικού μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα δοκιμάζονται παίκτες από τους «κυανόλευκους». Οπότε δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια έξτρα κίνηση, η οποία όμως θα είναι σαφώς συμπληρωματική.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του , τα όσα έγραψε ο Χρήστος Βεργέτης στο φύλλο αγώνα του χθεσινού επεισοδιακού φιλικού του Ιωνικού με τον Ατρόμητο είναι πολύ πιθανό να επιφέρουν βαριά «καμπάνα» σε Αλεξίς Ρομαό και Δημήτρη Χατζηισαΐα. Θυμίζουμε ότι στο γήπεδο της Νίκαιας βρέθηκε και ο νέος αρχιδιαιτητής της Super League, Στιβ Μπένετ, ο οποίος μετά το φινάλε του αγώνα μετέβη στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ