Γρηγορίου: «Μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους η πορεία μας, θέλω να μείνω»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως υπάρχει ικανοποίηση για όσους εμπλέκονται με το σύλλογο, θεωρεί πως όλοι πίστεψαν στην παραμονή όταν ήρθαν στην ομάδα και το μετάφεραν και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και για όλα αυτά πιστεύει πως δεν υπάρχει λόγος να μην παραμείνει και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά: «Τα έχουμε ξαναπεί. Στις 4 Ιανουαρίου η ομάδα είχε δύο βαθμούς και σήμερα τελειώνει στους 35 και μέσα στην τελική δεκάδα. Δεν μπορώ παρά να είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, χαρούμενος και ικανοποιημένος. Για όλους! Τους παίκτες, τον πρόεδρο, τον κόσμο, τους συνεργάτες μου και γενικότερα όλον τον οργανισμό που λέγεται Λαμία.

Κλείνει μια εξαιρετική χρονιά για εμάς σε όλα τα επίπεδα. Μακάρι να είναι το ‘εφαλτήριο’ για την επόμενη σεζόν και να μην ξανά ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις».

Για το ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας: «Θεωρώ ότι ήταν πως το πιστέψαμε. Μπορέσαμε να μεταφέρουμε σε όλους ότι ήρθαμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ήρθαμε για να κάνουμε καλά πράγματα. Πρόκειται για μια υγιέστατη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και θεωρούσα αδιανόητο πως, έστω κι αν έπρεπε να φτάσουμε στα μπαράζ στο τέλος, δεν θα την κρατούσαμε στην κατηγορία. Ευτυχώς, το πετύχαμε νωρίς και τερματίσαμε με 35 βαθμούς. Τι άλλο μπορώ να ζητήσω»;

Για την παραμονή του στη Λαμία: «Όταν κάπου νιώθεις καλά και βλέπεις ότι υπάρχει προοπτική να συνεχίσεις αυτό που ξεκίνησες, δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξεις. Πραγματικά, νιώθω καλά στη Λαμία. Μας έχουν ‘αγκαλιάσει’ και εμένα και τους συνεργάτες μου όλος ο νομός.

Πέρα από όσους έχουν συμμετοχή στην ομάδα, η αγάπη του κόσμου είναι εκείνη που σε κάνει να σκεφτείς δύο και τρεις φορές αν θα πάρεις διαφορετική απόφαση. Έχω μάθει να ασχολούμαι και να καταναλώνω χρόνο αγαπώντας όσους με αγαπάνε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ