Γιαννακόπουλος: «Για τη νίκη σε κάθε ματς»

Υψηλές φιλοδοξίες έχουν άπαντες στον Απόλλωνα Σμύρνης σύμφωνα με τον πορτιέρε της ομάδας, Νίκο Γιαννακόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στη NOVA υποστήριξε πως στην Ελαφρά Ταξιαρχία παίζουν σε κάθε ματς για τη νίκη και αυτό θα κάνουν και κόντρα στον Άρη.

«Έχουμε δείξει πως σε κάθε παιχνίδι πάμε στα ίσα όπου κι αν βρισκόμαστε κι όποιον κι αν αντιμετωπίζουμε. Αυτό θα γίνει και στο ματς με αντίπαλο τον Άρη. Θα πάμε για τη νίκη κι ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε!

Ο Άρης είναι μια ομάδα με τεράστια ποιότητα κι εμπειρία κυρίως από τη μέση και μπρος! Κι εμείς όμως είμαστε μια καλή ομάδα. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και σε αυτό, όπως σας είπα, θα πάμε για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι απουσίες που θα έχουμε δεν μας προβληματίζουν ιδιαίτερα Το rotation των τελευταίων εβδομάδων, λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος, έχει αποδώσει και όλοι όσοι καλούνται να παίξουν δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση κι αυτό είναι που φαίνεται στα παιχνίδια. Έχουμε υψηλό επίπεδο και μεγάλες φιλοδοξίες…», ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

Κέρδος ο Κάλισιρ, αλλά και ο ρυθμός που βρήκαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ