Γι’ αυτό πήρε τον Κασάμι ο Ολυμπιακός

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι οριστικά η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα του Πειραιά έκανε συνολικά 19 μεταγραφές!

Μέσα στην εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει γνωστό πως ο Μίτσελ δεν θέλει άλλον παίκτη, καθώς το ρόστερ είναι υπεράριθμο, και στη μεσαία γραμμή η ομάδα ήταν πλήρης.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», η ανατροπή στην υπόθεση του Ελβετού χαφ σημειώθηκε λόγω της εμπειρίας που έχει ο παίκτης, ο οποίος γνωρίζει καλά τι σημαίνει ο Ολυμπιακός και μπορεί να δώσει λύσεις στον Ισπανό προπονητή του.

Με τον οποίο, μάλιστα, είχαν συνεργαστεί ξανά στην προηγούμενη θητεία του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ωστόσο, ο Κασάμι καλείται να δουλέψει σκληρά, καθώς προέρχεται από πολύμηνη απουσία και παράλληλα είχε μία θλάση στη γάμπα που τον ταλαιπώρησε και ήταν ένας από τους λόγους που είχε «παγώσει» η επιστροφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ελβετός μέσος έδωσε την υπόσχεση πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να μην αποτελεί μία εναλλακτική λύση αλλά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό και παράλληλα να διαψεύσει όλους εκείνους που δεν ήθελαν την επιστροφή του στην ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ