Φουλ για… restart ο ΟΦΗ – Ολόκληρο το προγραμμα

Φουλάρει για την επανεκκίνηση ο ΟΦΗ.

Ήδη από το πρωί της Τετάρτης έχει επιστρέψει στο Ηράκλειο ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, Γιάννης Σαμαράς, όπως και ολόκληρο το τεχνικό τιμ. Συναντήθηκαν στο Βαρδιονογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και οριστικοποίησαν το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Ως γνωστόν, οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (11/05) στη δράση και σε πρώτη φάση (και μέχρι να υπάρξει νέα ανακοίνωση από την Κυβέρνηση) θα προπονούνται σε γκρουπ. Το ρόστερ έχει χωριστεί σε τέσσερα (δύο πρωινά και δύο απογευματινά) γκρουπ.

Οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν μέχρι την Παρασκευή το ατομικό πρόγραμμα, όπως κάνουν τόσο καιρό και από το Σάββατο θα αρχίσουν τα εργομετρικά.

Την Παρασκευή στις 8 πμ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και όσοι θα έχουν υποχρεώσεις στο ΒΑΚ το προσεχές διάστημα θα υποβληθούν σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε καθαρισμός σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου του συλλόγου. Στα γήπεδα και σε όλα τα κτίρια. Ούτως ή άλλως όλο αυτό το διάστημα έγινε εντατικός καθαρισμός και περιποίηση όλων των χώρων του ΒΑΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ