Έτοιμο το νέο PAOK TV

Η ανακοίνωση του PAOK

Έτοιμο το νέο PΑΟΚ TV app για LG Smart TVs

Το PAOK TV αλλάζει, μεγαλώνει, εξελίσσεται, γίνεται τεχνολογικά πιο προηγμένο κι ως TV στρέφεται στις τηλεοράσεις γιατί το ποδόσφαιρο πρέπει να το απολαμβάνεις σε μεγάλες οθόνες.

Με την πρεμιέρα της νέας πλατφόρμας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Android TV app (download). Πλέον είναι διαθέσιμο και το νέο PAOK TV App για LG Smart TVs που αντικαθιστά το αντίστοιχο της περσινής σεζόν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το LG Store της τηλεόρασής σας. Όσοι είχατε ήδη την εφαρμογή, ανοίγοντας την θα σας ζητηθεί απλώς να κάνετε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση.

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή λειτουργεί για το live περιεχόμενο του PAOK TV και υποστηρίζει LG τηλεοράσεις με λειτουργικό WebOS 3 και πάνω. Το PΑΟΚ TV αναβαθμίστηκε και συνεχίζει ν’ αναβαθμίζεται για να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας, μεγαλύτερη ασφάλεια απέναντι στην πειρατεία, βελτιωμένη λειτουργικότητα κι εμφάνιση εκμεταλλευόμενο νέες τεχνολογίες τις οποίες οι παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού δυστυχώς δεν υποστηρίζουν.

Σε περίπου ένα μήνα το LG Smart TV App με νέο update θα μετατραπεί στην έδρα του PAOK TV στην τηλεόρασή σας προσφέροντας πρόσβαση σε όλο το live κι On Demand περιεχόμενο. Στα ντοκιμαντέρ, τις συνεντεύξεις, τις εκπομπές του ΠΑΟΚ.

Η συνεχής προσπάθεια για την ανάπτυξη του PAOK TV δεν σταματά εδώ. Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για κάλυψη του μεγαλύτερου ποσοστού διαθέσιμων συσκευών, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τη συμφωνία και με τη Samsung και σύντομα θα κληθείτε να συμμετέχετε κι εσείς ενεργά ως beta testers.

• Για τυχόν τεχνικά θέματα ή απορίες σχετικά με το PAOK TV και το app για LG Smart TVs μπορείτε να επικοινωνήσετε με το tv@paokfc.gr


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ