Έγραψε ιστορία ο Σιδηρόπουλος

Ο απόλυτος ρέκορντμαν στην ιστορία της Super League / Α’ Εθνικής Κατηγορίας έγινε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο διαιτητής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, στο Άρης-Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής κατέγραψε 143 συμμετοχές και ξεπέρασε τον Στάθη Παπαβασιλείου που έχει 142. Μάλιστα ο πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου τον συνεχάρησαν για το σημαντικό επίτευγμα του.

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Τάσο Σιδηρόπουλο που για ακόμη μια φορά φέρνει την πρωτιά και γράφει ιστορία, κατακτώντας την κορυφή του πίνακα με τις περισσότερες διαιτησίες σε επίπεδο Super League/ Α’ Εθνικής Κατηγορίας, σφυρίζοντας το 143ο παιχνίδι του, κάνοντας περήφανη την ‘Ενωση αλλά και όλους τους Δωδεκανήσιους. Του εύχονται υγεία και να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει χαράξει στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια!

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Τσακίρη ο Σιδηρόπουλος έγραψε ιστορία καθώς πέρασε τον Στάθη Παπαβασιλείου στην κορυφή του πίνακα με τις περισσότερες διαιτησίες σε επίπεδο Super League / Α’ Εθνικής από το 1959

Οι πρώτοι διαιτητές σε αγώνες:

Αναστάσιος Σιδηρόπουλος 143

Στάθης Παπαβασιλείου 142

Αναστάσιος Κάκος 141

Γιώργος Μποροβήλος 140

Λεωνίδας Βαμβακόπουλος 136

Νίκος Ζλατάνος 134

Μιχάλης Κουκουλάκης 133

Τιμολέων Λάτσιος 130

Γιώργος Μπίκας 123

Κύρος Βασάρας 121

Γιώργος Κασναφέρης 121

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ