Διούδης: «Δεν αξίζαμε πολλά πράγματα φέτος, έχει μείνει πικρία»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο Σωκράτης Διούδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ.

Ο τερματοφύλακας των «πράσινων» τόνισε πως μένει πικρία μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και πως θα πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

«Δεν ήμασταν καλοί. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμη μία φορά. Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν αξίζει όλο αυτό που περνάμε αυτή τη χρονιά σε κανέναν. Ούτε στον σύλλογο, ούτε στον κόσμο μας, ούτε σε εμάς τους ίδιους. Έχουμε αδικήσει πολύ τους εαυτούς μας. Και μόνο ότι συζητάμε αν θα βγούμε Ευρώπη ενώ έχουμε τέτοιο μέγεθος σαν σύλλογος είναι αποτυχία για εμένα. Πόσω μάλλον όταν χάνουμε και αυτόν τον στόχο, τα λόγια περισσεύουν. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα».

Για τα playoffs: «Δεν αξίζαμε πολλά πράγματα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Δεν παίζαμε, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, βάσει της ποιότητας που έχουμε και της δυναμικής του συλλόγου. Ήμασταν μέσα στον στόχο που είχαμε θέσει, αλλά στις κρίσιμες στιγμές δεν κάναμε το κάτι παραπάνω. Στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει κι εμείς αποδείξαμε ότι δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Για το αν με το υπάρχον υλικό μπορεί ο Παναθηναϊκός να παίξει καλύτερα: «Σίγουρα. Εμείς που ζούμε από μέσα το έχουμε διαπιστώσει αυτό. Έχουμε περισσότερες δυνατότητες και έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Ακόμη και σε ένα σερί νικών που είχαμε, δεν αποδίδαμε αυτό που μπορούσαμε και αυτό που ταιριάζει στο σύλλογο. Παίρναμε τα αποτελέσματα, αλλά δεν έβγαινε κάτι καλό στο γήπεδο. Δεν πιάναμε τα στάνταρ απόδοσης που θα μπορούσαμε. Η ομάδα ήταν για περισσότερα πράγματα».

Για την απόκρουση του Τσιντώτα: «Το είπα και στον ίδιο τον Παναγιώτη. Ήταν πολύ κρίσιμη η επέμβαση του γιατί ήταν σε ένα χρονικό σημείο όπου αν σκοράραμε θα πιέζαμε περισσότερο. Είχε πολύ χρόνο ακόμα το παιχνίδι».

Για τη φετινή σεζόν και τι του μένει: «Πικρία μου μένει. Είχαμε υψηλές βλέψεις, αλλά ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και μείναμε πίσω. Όταν κυνηγάς από την αρχή υπάρχει ακόμα πιο μεγάλη πίεση και οποιοδήποτε στραβοπάτημα τη μεγαλώνει περισσότερο. Είχαμε τις στιγμές μας μέσα στη χρονιά, είχαμε ένα δυνατό come back, θα μπορούσαμε να κάνουμε τη διαφορά, αλλά δεν συνεχίστηκε μέχρι τέλους».

Για το αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δομικές αλλαγές: «Εγώ μιλάω πάντα αγωνιστικά γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπήρχε μία ομάδα φέτος με αρκετή ποιότητα που αδίκησε τον εαυτό της».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ