Δηλώσεις του Ντέμη για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είδε την ΑΕΚ κουρασμένη από την αγωνιστική προσπάθεια με την Μπράιτον, αλλά εξακολουθεί να εκφράζει ικανοποίηση για τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη και προβλέπει μια βελτιωμένη απόδοση στην επίθεση της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην εκπομπή Monday FC στη Nova: “Περίμενα την ΑΕΚ καταπονημένη, γι’ αυτό και ήταν μεγάλη η νίκη. Δεν ήταν καλή, αλλά ήταν καλύτερη του Άρη και δίκαια κέρδισε. Φάνηκε η κούρασή της ειδικά μετά το 60’, γιατί τα είχε δώσει όλα με την Μπράιτον. Ο Άρης φάνηκε ότι ήθελε αλλά δεν μπορούσε, δεν μου άρεσε καθόλου. Το 1-0 έχει να κάνει με την απόδοση της ΑΕΚ και όχι αυτή του Άρη. Είναι καλό που κερδίζει μερικά ματς με 1-0 ακόμη κι αν δεν πιάνει μεγάλη απόδοση, γιατί αυτό το στοιχείο δεν το είχε πέρσι.”

“Σιμάνσκι και Πινέδα ήταν παντού και κέρδισαν σχεδόν όλες τις μονομαχίες”, πρόσθεσε και κατέληξε ευχαριστημένος: “Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπουν και τα γκολ και μπορεί στο τέλος της σεζόν η ΑΕΚ να έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Δεν είναι ότι δεν δημιουργεί φάσεις.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ