Από Δευτέρα του προπονητή στην ΑΕΚ

Το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει τα… κλειδιά της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο παραμένει πολύ ψηλά στην ΑΕΚ. Ιδιαιτέρως από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» εξασφάλισαν ευρωπαϊκή παρουσία για τη σεζόν 2020-21 και έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν για την εν λόγω υπόθεση, έχοντας συγκεκριμένα δεδομένα πάνω στο τραπέζι.

Πάντως, καθοριστική φαίνεται ότι θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα και με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας θα μπορέσει να φορτσάρει η «Ένωση» ώστε να κλείσει αυτήν την πολύ σοβαρή εκκρεμότητα. Για να το θέσουμε καλύτερα, θα είναι πιο εύλογο και πιο εύκολο να παρθούν οι αποφάσεις από Δευτέρα. Φυσικά, δεν πρέπει να βγει από το… κάδρο το όνομα του νυν τεχνικού, Μανόλο Χιμένεθ, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του 57χρονου προπονητή.

Ο Ανδαλουσιάνος είχε τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη το Σάββατο, στο περιθώριο της επίσκεψης του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου στο προπονητικό της ομάδας, με σκοπό να επιθεωρήσει τα έργα που γίνονται. Δεν έχει διαρρεύσει τις είπαν οι δύο άνδρες μεταξύ τους. Δεν αποκλείεται φυσικά να αναφέρθηκαν και στο μέλλον του Χιμένεθ, που φυσικά έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του με την πρόσφατη τοποθέτησή του.

Παναγιώτης Κονέ, Στάθης Ταυλαρίδης και Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκονται στο εξωτερικό και φυσικά «τρέχουν» το θέμα του προπονητή, το οποίο σκοπός των «κιτρινόμαυρων» είναι να μην τραβήξει πολύ. Σε ό,τι αφορά τα διάφορα σενάρια που ακούγονται για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, φαίνεται στην παρούσα φάση και σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport» δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η περίπτωση του Σέρβου, αφού η ΑΕΚ δείχνει να έχει άλλες προτεραιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ