Δέλλας: «Πληρώσαμε το κακό πρώτο ημίχρονο»

Ο «Τράι» τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν μια προσπάθεια να μπουν στο ματς και στάθηκε στην κακή διαιτησία, όπως τη χαρακτήρισε, ενώ τόνισε πως πρέπει να ψάξει να βρεθεί η λύση για να μην υπάρξει ξανά η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, για την οποία δεν μπορούσε να δώσει κάποια εξήγηση.

Αναλυτικά: «Πληρώσαμε την εικόνα του πρώτου μέρους. Ήμασταν πολύ κακοί. Στο δεύτερο, προσπαθήσαμε περισσότερο. Σήμερα είχαμε νομίζω μια πολύ κακή διαιτησία. Ο διαιτητής ήταν σε πολύ κακή μέρα. Το δικό μας άγχος και τη δική μας αγωνία τα έκανε μεγαλύτερα και μπήκε και ο εκνευρισμός από περίεργα σφυρίγματα.

Με την εικόνα του πρώτου μέρους δεν δικαιούμασταν τίποτα, με την εικόνα του δεύτερου θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Πρέπει να βρούμε το γιατί και να το λύσουμε. Μας απασχολεί, αλλά τη λύση θα τη βρούμε. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι από το ματς. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, το είχαμε τονίσει, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο και αυτό πληρώσαμε».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ