Δεληζήσης: «Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη, να πάρουμε έναν τίτλο»

Στον Άρη ανήκει η καρδιά του Γιώργου Δεληζήση, όπως τόνισε ο ίδιος ο αρχηγός των «κίτρινων» με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της ομάδας του για τη νέα σεζόν και μεταξύ των άλλων μίλησε για τους στόχους του κλαμπ, καθώς και την κατάκτηση ενός τίτλου που προσδοκούν στις τάξεις του.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε στο ARIS FC TV για:

-τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν: «Καταρχήν εύχομαι καλή αρχή. Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Υγεία πάνω απ’ όλα και φέτος να είναι η χρονιά μας, να έχουμε έναν τίτλο. Σίγουρα, πέρασε γρήγορα ο καιρός. Σαν χθες είχαμε προπονήσεις. Έχουμε αρχίσει μια απαιτητική χρονιά, με πολλούς στόχους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε στόχο ξεχωριστά, αρχής γενομένης από σήμερα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχουμε στόχους, έχουμε προσδοκίες και πρέπει να κυνηγήσουμε το καλύτερο».

-το ποια στοιχεία πρέπει να κρατήσει ο Άρης από την περυσινή σεζόν: «Το βασικό είναι να κρατήσουμε το καλό κλίμα που υπήρχε όλη τη χρονιά στα αποδυτήρια. Ήμασταν όλοι αγαπημένοι, μαζί με τους προπονητές μας, τη διοίκηση, όλοι ήμασταν ένα καλό σύνολο. Έτσι θα είμαστε και φέτος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

-τον ανταγωνισμό που μεγαλώνει: «Αυτό αντιλαμβανόμαστε όλοι. Έχουν κάνει κάποιες κινήσεις οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν με καινούργιους προπονητές. Αυτό σημαίνει ότι θα ενισχυθούν και περισσότερο. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη, στην ομάδα, τον πρόεδρο, τους προπονητές, στο υπάρχον υλικό και τους παίκτες που θα έρθουν. Νομίζω θα χτίσουμε μια καλή ομάδα».

-το εάν αποτελεί στοίχημα για τον Άρη η είσοδος στους ομίλους του νεοσύστατου Conference League: «Έχουμε μια καλή βάση από την περυσινή σεζόν. Εύχομαι να έρθουν και καλοί παίκτες για να μας βοηθήσουν να μπούμε στους ομίλους. Ευελπιστώ ότι θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδα. Ήταν μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας, να μην έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Φέτος ευελπιστώ να είναι κοντά μας, να μας βοηθήσει, να είναι ο 12ος μας παίκτης».

-το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη: «Η καρδιά μου ανήκει εδώ, δεν είχα άλλες σκέψεις. Άφησα όλες τις προτάσεις που είχα για να μιλήσω πρώτα με την ομάδα. Έχω δεθεί με την ομάδα. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Την αγάπη μου την δείχνω μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και κρίνει αναλόγως».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ