Χίτε: «Αυτά να περιμένετε από τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ»

Τα χααρακτηριστικά του Όλαφ Ρέμπε περιέγραψε Γερμανός δημοσιογράφος, μιλώντας στη LiveSport.

Ο Τόμας Χίτε αναφέρθηκε στη θητεία του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στην Βόλφσμπουργκ, ενώ σχολίασε και τις κινήσεις που πρέπει να περιμένουμε από αυτόν.

Όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού Kicker στη LiveSport:

-Βλέποντας τη θητεία του στη Βόλφσμπουργκ, μπροεί να πει κανείς πως ήταν επιτυχημένος ή αποτυχημένος; Αν δεν πέτυχε, πόσο ποσοστό αποτυχίας αντιστοιχεί στη δουλειά που έκανε ο Ρέμπε;

«Υπάρχουν αμφιβολίες για το αν όταν ήταν όντως αποτυχημένος. Ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή τον Ιούλιο του 2015, μετά τη δεύτερη θέση τη σεζόν 2014-15. Μπορεί να ήταν πολύ κοντά στο να αποκλείσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης από τους “8” του Champions League και αυτό ήταν το επίκεντρο της θητείας του στο Βόλφσμπουργκ.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του που δεν στενοχώρησε πολύ τον κόσμο της ομάδας. Υπάρχουν φυσικά όμως και αρκετές εξωτερικές επιρροές στην υπόθεση, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας του ξέσπασε το σκάνδαλο της Φολκσβάγκεν και η επίδραση που είχε στη Βόλφσμπουργκ ήταν δύσκολο να μην παίξει ρόλο στην κατάσταση. Με αυτά τα δεδομένα, δημιουργήθηκαν προβλήματα και αναταραχή στην ομάδα, που επηρέασε και το έργο του».

Στο μεταγραφικό παζάρι ποιες είναι οι κινήσεις που τον χαρακτηρίζουν; Είναι από αυτούς που βρίσκει κρυμμένα «διαμάντια» ή προτιμά πιο έτοιμες επιλογές παικτών;

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγο4ρία παικτών που προτιμά ο Ρέμπε και αυτό φάνηκε από τις μεταγραφές που έκανε τόσο ως βοηθός του Άλοφς όσο και ως ο Αθλητικός διευθυντής στο Βόλφσμπουργκ. Υπάρχει η μεταγραφή του Τζούλιαν Ντράξλερ ως ενός έτοιμου παίκτη ή του Μάρβιν Στεφάνιακ που ήρθε από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας και ξεχώρισε. Αυτό το γεγονός πολύ πιθανόν να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ο Ρέμπε δεν έχει περιορισμούς όσον αφορά τη στόχευση παικτών, κάτι που φάνηκε κατά τη διάρκεια της μικρής θητεάις του στη Χάντερσφιλντ και της συνεργασίας του με τον Βάγκνερ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ