Χατζηγιοβάνης: «Δεν μπορώ να χαρώ τα γκολ μου»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σκοράροντας δις, αλλά η ομάδα του έμεινε στο 2-2 σε ένα κομβικό ματς αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη.

Αυτή η ισοπαλία δεν ικανοποίησε τον Χατζηγιοβάνη, λέγοντας πως δεν μπορεί να χαρεί τα γκολ του, ενώ υποστήριξε πως άπαντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά πλήρωσαν αμυντικά δύο στιγμές που έχασαν τη συγκέντρωσή τους.

«Δεν μπορώ να χαρώ για τα γκολ που πέτυχα καθώς η ομάδα μου ήθελε μόνον τη νίκησε αυτό το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για εμάς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση στα τρία παιχνίδια που απομένουν έτσι ώστε να κερδίζουμε ως το φινάλε! Ήμασταν καλοί. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από κανέναν καθώς παίξαμε πολύ καλά, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά μας έλλειψε η ουσία στο φινάλε προκειμένου να πάρουμε την νίκη», είπε αρχικά.

«Δεχθήκαμε δύο γκολ στις μοναδικές επιθέσεις των αντιπάλων μας. Ίσως έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε αυτές τις φάσεις. Όμως γενικά όλοι παίξαμε καλά. Τώρα αναγκαστικά κοιτάμε στα επόμενα ματς για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», ολοκλήρωσε.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ