Άρης: «Αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια ο Βόλος, μην ταξίδεψετε την Κυριακή»

Χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του θα παραταχθεί ο Άρης στο «Πανθεσσαλικό στάδιο» για το ματς με τον Βόλο, μετά την άρνηση των γηπεδούχων να δώσουν εισιτήρια.

Με τους «κίτρινους» να ζητούν από την ΠΑΕ Βόλος 2.000 εισιτήρια για τις ανάγκες τους και να εισπράττουν αντίθετη διάθεση, που είχε σαν συνέπεια και την εν λόγω απόφαση της Αστυνομίας, όπως έκαναν σήμερα (27/09) γνωστό…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε επίσημα όπως της χορηγηθούν 2.000 εισιτήρια.

Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ. ήταν αρνητικός ως προς το αίτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Κατά συνέπεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΑΡΗ.

Κατόπιν τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στο Βόλο, καθώς δεν θα ανοίξει θύρα (ούτε εκδοτήριο) για φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Τα μέτρα της Αστυνομίας, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ