Απόλλων: Επιβεβλημένο το ροτέισον με ΑΕΚ

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε άλλο ένα τρίποντο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, που τον απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία κέρδισε ηρεμία προφανώς, το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικό και στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου καλούνται να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στα διπλά ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να κάνει ροτέισον σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι, αφού το πρόγραμμα του Ιανουαρίου είναι βαρύ και απαιτητικό. Θα δοθούν ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές, ώστε να πάρουν ρυθμό ενόψει της συνέχειας αλλά θα ξεκουραστούν και μερικοί ακόμα. Ουσιαστικά, θα παρατάξει ένα κράμα βασικών-αναπληρωματικών.

Ο Κότσαρης θα πάρει πιθανότατα την ευκαιρία κάτω από τα δοκάρια και ο Βέρχουλστ θα ξεκουραστεί, ενώ δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Κάλισιρ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στα στόπερ και θα πάρει χρόνο για να είναι έτοιμος ενόψει του Άρη όπου θα λείπει ο Λισγάρας λόγω τιμωρίας.

Οι Φατιόν-Μπεντινέλι αναμένεται να αγωνιστούν στο βασικό σχήμα και αυτοί για να πάρουν ρυθμό, ενώ ο Κολ πρέπει να πάρει ανάσες αφού παίζει διαρκώς. Πιθανότατα και ο Τσαμπούρης θα παίξει στο ένα άκρο της άμυνας, με τον Ντάουντα να… τραβάει το κουπί στην επίθεση όπως όλα δείχνουν αλλά και ο Μουνιέ θα πάρει ξανά χρόνο ώστε να βρει ρυθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ