Όλα ανοικτά για συμφωνία Παναθηναϊκού με Nova

Αποφασισμένος να τραβήξει μόνος του τον δρόμο του στο θέμα των τηλεοπτικών ήταν ο Παναθηναϊκός μετά τη μη επίτευξη συμφωνίας με τη Nova. Οι «πράσινοι» με την άμεση υλοποίηση του PAO TV έδειξαν ότι δεν σκοπεύουν να συμβιβαστούν με λιγότερα χρήματα από αυτά που απαιτεί η ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου.

Ωστόσο, πλέον φαίνεται πως όλα είναι ανοικτά για ανατροπή και νέα συμφωνία με τη Nova, όπως δηλαδή έγινε και με τον ΠΑΟΚ που έκλεισε στο συνδρομητικό κανάλι.

Σύμφωνα με τη Live Sport όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός της εβδομάδας, αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε επαναπροσέγγιση που μπορεί να οδηγήσει σε συμφωνία αν η Nova ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού που φτάνουν τα 7 εκατομμύρια.

Μάλιστα, η επαφή αναμένεται να γίνει από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο με στελέχη της συνδρομητικής και πλέον όλα είναι στο τραπέζι.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη πρόταση της Nova ήταν στα 5,7 εκ. ευρώ που απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό, που τράβηξε τον δρόμο για το Panathinaikos Tv. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το «τριφύλλι».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ