ΑΕΚ: Φεύγει γεμάτος σημειώσεις ο Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα παρακολούθησε για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) την ΑΕΚ στο χθεσινό 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του ήταν σε ένα μπουθ του ΟΑΚΑ και ανέλυε όσα έβλεπε στο γήπεδο κρατώντας και τις απαραίτητες σημειώσεις.

Έχοντας πλέον μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα και έχοντας ήδη κάνει αρκετές εισηγήσεις, ο 48χρονος προπονητής αναχωρεί πλέον από την Αθήνα για να μαζέψει τα πράγματά του και να κάνει διακοπές για λίγες εβδομάδες. Ασφαλώς θα παρακολουθήσει, εξ αποστάσεως όμως, τα επόμενα ματς της «Ένωσης», ενώ θα είναι και σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση για ζητήματα σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Αλμέιδα θα επιστρέψει πλέον στην Αθήνα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας θα καθοριστεί από το αν η ΑΕΚ θα καταφέρει τελικά να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Europa Conference League ή όχι. Πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Αργεντινός τεχνικός θα παρουσιαστεί επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ