ΑΕΚ: Ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη για την κριτική περί «ατελειών» στην «OPAP Arena – Αγια-Σοφιά»

Θέση για την κριτική που ασκείται -κυρίως μέσω των social media- στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και η οποία κάνει λόγο περί ατελειών στην «OPAP Arena – Αγια-Σοφιά», πήρε ο Τάσος Τσατάλης.

Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της «Ένωσης» στάθηκε στο χρονικό σημείο που ασκείται η εν λόγω κριτική, τονίζοντας πως οι όποιες ατέλειες θα διορθώνονταν ακόμα και να μην αναφέρονταν από κάποιον. Μάλιστα, υπογράμμισε ως μη αποδεκτό το «να πιστεύει ο οποιοσδήποτε πως μπορεί να είναι ο… διορθωτής του ανθρώπου που έκανε ένα άπιαστο όνειρο πραγματικότητα», αναφερόμενος προφανώς στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

«Το γήπεδο δεν έχει ανοίξει ακόμη, έτσι ώστε να δέχεται κριτική η ΠΑΕ για οποιαδήποτε ατέλεια. Ούτε να πιστεύει κανείς πως βλέπει ατέλειες που αν δε τις σημείωνε εκείνος θα παράμεναν.

Η ΑΕΚ σεβόμενη τη λαχτάρα του κόσμου έχει κρατήσει πολύ ανοικτή πολιτική στο θέμα της πρόσβασης και θα περιμέναμε μια μίνιμουμ ανταπόκριση. Όχι εχθρικότητα και δείξιμο με το δάχτυλο. Το γήπεδο κι όταν ανοίξει θα έχει ατέλειες κυρίως τεχνικές που θα διορθώνονται στη πορεία. Τι θα γίνεται τότε; Αλλά το χειρότερο και μη αποδεκτό είναι να πιστεύει ο οποιοσδήποτε πως μπορεί να είναι ο… διορθωτής του ανθρώπου που έκανε ένα άπιαστο όνειρο πραγματικότητα και των συνεργατών του. Λίγο φρένο παιδιά…

ΥΓ: Εννοείται πως δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία μεταξύ μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ