Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ορίστηκε η ώρα έναρξης

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΕΠΟ ενημέρωσε για την ώρα έναρξης στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μέσω τις επίσημης ιστοσελίδας της ενημέρωσε για τη «σέντρα» στο μεγάλο παιχνίδι. 

Τελικός Κυπέλλου: Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στις 22 Μάϊου «μαγνητίζει» τα βλέμματα. Η ΕΠΟ έκανε γνωστή την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Όπως ενημέρωσε, η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 με την τηλεοπτική κάλυψη από την την COSMOTE TV.

Θυμίζουμε πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα βρεθούν ξανά στον τελικό της διοργάνωσης μετά από 20 χρόνια.

Η ανακοίνωση και το «μπαλάκι» στους λοιμωξιολόγους 

«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στην οποία ανήκει η αγωνιστική και οργανωτική ευθύνη του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώνονται τα εξής.

H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένει την επιστροφή του λαοφιλέστερου αθλήματος στην κανονικότητα και οι υπηρεσίες και επιτροπές της, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής διοργανώσεων, δουλεύουν με ανυπομονησία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες είναι μια επιδίωξη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της απογοητευτικής εικόνας των άδειων κερκίδων.

Ωστόσο, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ως προς την προσέλευση ή όχι φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα της απόφασης πάνω στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ