Ολυμπιακός: «Η ΕΠΟ της εξυγίανσης γελοιοποιεί το ποδόσφαιρο»

Δεν άφησε ασχολίαστη ο Ολυμπιακός την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση, αλλά άνθρωποι της ομάδας μετά την απόφαση που πήρε η ΕΠΟ, σχολίαζαν χαρακτηριστικά για την κίνηση αυτή:

«Η ΕΠΟ της εξυγίανσης συνεχίζει να γελοιοποιεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως όλη η φίλαθλη Ελλάδα έμαθε σήμερα ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκός ζήτησαν αλλαγή έδρας του μεταξύ τους αγώνα κυπέλλου λόγω κατάστασης αγωνιστικού χώρου και καιρικών συνθηκών στα Γιάννενα.

Όμως η ΕΠΟ φρόντισε να μη γίνει αυτή η απλή αλλαγή και οδήγησε το ματς σε αναβολή και τη φιλοξενούμενη ομάδα ξεκούραστη στο ντέρμπι της Κυριακής.

Αποτελεί πάγια θέση μας να μην διεξάγονται αγώνες σε χωράφια και βοσκοτόπια, που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και υποβαθμίζουν την αξία του προϊόντος, οποία ελάχιστη έχει απομείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά ανάλογα με το πρόγραμμα που βολεύει τα αφεντικά του Γραμμένου και που υπαγορεύει ο υπεύθυνος αγωνιστικού προγράμματος της ΕΠΟ (ο Μάκης). Σας έχουν πάρει είδηση». Τόνιζαν χαρακτηριστικά στον Ολυμπιακό, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 1.

Επίσημο και του Μασούρα, μέχρι το 2024!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ