Νίκη Βόλου: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβη η Νίκη Βόλου με σκοπό να στηρίξει τους σεισμόπληκτους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που έχουν ανάγκη τις τελευταίες ημέρες.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο της ομάδας να ανταποκριθεί στο κάλεσμά της και να συγκεντρώσει στα γραφεία του συλλόγου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, στηρίζει εμπράκτως τους σεισμόπληκτους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς των προηγούμενων ημερών και διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, και όχι μόνο, να ανταποκριθεί στην προσπάθειά μας για συλλογή ειδών κι αγαθών, τα οποία θα παραδοθούν στους σεισμόπληκτους του Νομού Λάρισας.

Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που δοκιμάζονται, δίνοντάς τους κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επικοινωνίας μας με τους αρμόδιους φορείς, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να συγκεντρωθούν κυρίως εμφιαλωμένα νερά και κλινοσκεπάσματα.

Επίσης, σημαντικά είναι τα εξής:

1. Κουβέρτες

2. Διάφορα τρόφιμα

3. Ξηρά τροφή

4. Υπνόσακοι

5. Μπουφάν

6. Γάλατα μακράς διάρκειας

7. Πάνες

8. Είδη υγιεινής

Η συγκέντρωση των ειδών, θα πραγματοποιείται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, δίπλα από το γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 3 μ.μ., έως και τις 7 μ.μ.

Η μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια της πόλης του Βόλου θα κάνει ξανά το καθήκον της, σεβόμενη τις αξίες και τα ιδανικά της.

Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ”

ΠΑΕ Νι?κη Βο?λου 1924»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ