Ρονάλντο: «Ζητάω συγγνώμη από όλες της μαμάδες»

Το 2002 ο Ρονάλντο είχε εμφανιστεί στα γήπεδα της Νότιας Κορέα και της Ιαπωνίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με ένα ιδιαίτερο κούρεμα το οποίο τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Συγκεκριμένα το «Φαινόμενο» είχε ξυρίσει ολόκληρο το κεφάλι του, αφήνοντας στο μπροστινό μία τούφα σε σχήμα μισοφέγγαρου. Φυσικά αυτή η στιλιστική επιλογή δεν έμεινε ασχολίαστη και πλέον έχει μείνει στη μνήμη όλων με το που ακούνε το όνομα του Βραζιλιάνου.

Εκείνη την εποχή ο Ρονάλντο ήταν ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών και αρκετοί πιτσιρικάδες της εποχής ήθελαν του τόσο ποδοσφαιρικά όσο και εμφανισιακά. Έτσι μόλις είδαν το εν λόγο κούρεμα, «έτρεξαν» αμέσως να το αντιγράψουν, προκαλώντας πανικό στις μητέρες τους.

Γι’ αυτό λόγο ο Βραζιλιάνος ζήτησε δημόσια συγγνώμη, από τη μανάδες όλων αυτών των παιδιών, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσε στο «Good Morning Britain».

«Η μαμά μου κι εκατομμύρια μαμάδες σε όλο τον κόσμο με μισούν μέχρι σήμερα. Γνώρισα μερικούς ανθρώπους των οποίων ο γιος είχε το ίδιο κούρεμα. Ζητώ συγγνώμη! Λυπάμαι πολύ για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά το «Φαινόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ