Για τα μελλοντικά του πλάνα μίλησε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος θα ήθελε να σπουδάσει οινολογία διότι το κρασί πάντα τον γοήτευε.

Ο Αργεντινός επιθετικός πλησίαζει τα 34 του χρόνια και αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η μέρα που θα αποσυρθεί δεν είναι πολύ μακρία και ήδη έχει αρχίσει να σκέφετεται το… αύριο.

Έτσι, μιλώντας στη «La Nacion» αναφέρθηκε στο μέλλον του και στο τι σκοπεύει να κάνει αφού ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Όταν αποσυρθώ, η ζωή μου δεν θα έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Θα πάρω ένα διαφορετικό μονοπάτι. Θέλω να περάσω καλά με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, θα βρω κάτι να μου αρέσει. Θα ήθελα να κάνω μαθήματα μαγειρικής ή να σπουδάσω οινολογία, το κρασί πάντα με γοήτευε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Στη συνέχεια μίλησε για τη ζωή στο Μαϊάμι: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο δημοφιλές άθλημα εδώ και υπάρχει λιγότερη πίεση από τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους. Όταν είμαι σε μια ουρά, νιώθω πάλι σαν ένας απλός άνθρωπος και είναι όμορφο αυτό το συναίσθημα».