Σε ΜΜΕ της Πολωνίας μίλησε ο ατζέντης του Κάρολ Σφιντέρσκι, όπου αναφέρθηκε στους οικονομικούς όρους του πελάτη του με την αμερικανική Σάρλοτ, στην οποία θα υπογράψει άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα τετραετές συμβόλαιο που θα αποφέρει στον μέχρι πρότινος παίκτη του ΠΑΟΚ ετήσιες απολαβές ύψους 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

«Οι όροι του συμβολαίου του Κάρολ με τη Σάρλοτ, κυρίως οικονομικοί, έχουν ήδη τακτοποιηθεί από εμένα. Ο Κάρολ με τα γκολ και τις ασίστ του έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στον ιδιοκτήτη του. Αποδείχθηκε μεγάλος πρεσβευτής των Πολωνών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα. Τώρα είναι η ώρα να γίνει ο «πρεσβευτής» της Πολωνίας στις ΗΠΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μια χαρά », ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Πολωνού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σφιντέρσκι θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην πατρίδα του προκειμένου να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του και στη συνέχεια θα πετάξει στην Βόρεια Καρολίνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στη Σάρλοτ, η οποία ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα τέλη Φλεβάρη.