Ο Νόιχαους έκανε δηλώσεις κατά του διαιτητή VAR – Του πήρε τη σφυρίχτρα η ολλανδική ομοσπονδία!

Στο χθεσινό ματς ανάμεσα στη Φέγενορντ και τη Χέρακλες, ο Μπας Νόιχαους βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω ορισμένων αποφάσεών του. Μία εξ αυτών ήταν πως αρχικά μέτρησε ένα τέρμα για τους φιλοξενούμενους, το οποίο ακύρωσε μετά την εξέταση του VAR. Παρόλα αυτά, ο Νόιχαους φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόφαση του VAR να τον φωνάξουν για να ανατρέψει την αρχική του υπόδειξη.

«Η απόφαση πάρθηκε εκτός γηπέδου, εγώ έκρινα διαφορετικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μια μονομαχία, εντάξει. Ο βοηθός VAR συμφωνούσε επίσης πως δεν υπήρχε κάποιο φάουλ στον Γιάχανμπαχς, αλλά ο Σινιστέρα διαφώνησε. Μου είπε να πάω να ρίξω μια ματιά γιατί θεώρησε πως έχω κάνει λάθος. Το είδα και είπα, έλα εντάξει δεν είναι κάτι. Είμαι ακόμα εκνευρισμένος με αυτό, αλλά περισσότερο απογοητευμένος με την αντιμετώπισή μου. Είναι χειρουργείο αυτό που έγινε», ανέφερε.

Η αντίδραση της ολλανδικής ομοσπονδίας ήταν άμεση, αφού ανέφερε πως δεν υιοθετεί τις δηλώσεις του Νόιχαους και πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το όνομά του από τους πίνακες διαιτησίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ