«Ζιανγκ φύγε» – Μήνυμα των ultras της Ιντερ και ετοιμασία για αντιδράσεις

Την αποχώρηση της οικογένειας Ζιανγκ από την Ιντερ ζητάνε οι ultras, οι οποίοι ετοιμάζουν αντιδράσεις στα επόμενα παιχνίδια.

Πριν λίγες μέρες μέσω των social media οι οργανωμένοι οπαδοί των Νερατζούρι τόνιζαν ότι «η ανοχή τελείωσε». Ενα μήνυμα που πολλοί πίστευαν ότι είχε ως αποδέκτη τον Σιμόνε Ιντσάγκι ή τους παίκτες. Ο πρώτος αποδέκτης, όμως, αυτού του μηνύματος ήταν η ιδιοκτησία του κλαμπ. Ο Ζιανγκ Τζιντόνγκ και ο γιος του και πρόεδρος Στίβεν Ζιανγκ. Σε αυτούς αναφέρονταν οι ultras της Ιντερ και το έκαναν σαφές σήμερα με νέο μήνυμα. Λιτό και ξεκάθαρο. «Ζιανγκ φύγε», έγραψe στα social media η Curva Nord και αντιλαμβάνεται ο καθένας το κλίμα που υπάρχει.

Ενα κλίμα που θα φανεί και στα επόμενα παιχνίδια, γράφουν ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με το ρεπορτάζ των Νερατζούρι. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν και κάτι ακόμη: Στο στόχαστρο των οργανωμένων οπαδών δεν είναι μόνο η ιδιοκτησία του κλαμπ αλλά και οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν αρκετά παράπονα για την απόδοσή τους, τη νοοτροπία ή τη συμπεριφορά τους και θα φανεί και αυτό στα επόμενα παιχνίδια. Οσο για τον Ιντσάγκι; Προς το παρόν δεν είναι ο Νο1 στόχος για τους ultras της Ιντερ. Οπως δεν είναι στόχος τους ούτε οι παράγοντες, δηλαδή οι Μπέπε Μαρότα και Πιέρο Αουζίλιο. Για αυτούς υπάρχει στήριξη, αφού προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό με βάση τις οικονομικές συνθήκες στο κλαμπ. Με βάση, για την ακρίβεια, τις εντολές για περικοπές που δίνουν κάθε χρόνο οι Κινέζοι.

Το βασικό πρόβλημα είναι η ιδιοκτησία και εκεί εστιάζουν οι οπαδοί, περιμένοντας εξελίξεις. Εξελίξεις που αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν, αφού η διαδικασία πώλησης της Ιντερ έχει ήδη ξεκινήσει.

%CE%B6%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B3%CE%BA %CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BFΔιαβάστε τα νέα της Ιντερ στο italians.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ