ΒΙΝΤΕΟ: Στο Τορίνο ο Κάιο Ζόρζε για να υπογράψει στη Γιουβέντους

Ο Κάιο Ζόρζε προσγειώθηκε στο Τορίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους και να τεθεί στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν στόχος των Νάπολι και Μίλαν αλλά τελικά συμφώνησε με τους Μπιανκονέρι. Η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τη στιγμή που το ανακοίνωσε η Σάντος, αλλά τυπικά δεν έκλεισε ακόμη. Αυτό θα συμβεί από τη στιγμή που ο Κάιο Ζόρζε υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια ανακοινωθεί από τη Γιουβέντους. Κάτι που αναμένεται να έχει συμβεί ως την Πέμπτη, το αργότερο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο και θα αρχίσει προπονήσεις με τους Μπιανκονέρι. Οι ετήσιες απολαβές του Κάιο Ζόρζε θα είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το πόσα θα δώσει η Γιουβέντους στη Σάντος θα γίνει γνωστό μέσω της ανακοίνωσης. Στη δική τους, οι Βραζιλιάνοι δεν μπήκαν σε οικονομικές λεπτομέρειες. Οι Τορινέζοι θα το κάνουν όμως, όπως πάντα, αφού είναι υποχρεωμένοι από τη στιγμή που είναι εισηγμένοι στο χρηματιστήριο.

Οχι ότι αυτό έχει και ιδιαίτερη σημασία, στα 3-4 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το ποσό, αλλά για το τυπικό της υπόθεσης. Ο Κάιο Ζόρζε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών, δεν θα παραχωρηθεί πουθενά ως δανεικός. Αντιθέτως, υπολογίζεται άμεσα για την πρώτη ομάδα, ολοκληρώνοντας έτσι την επιθετική γραμμή των Μπιανκονέρι. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια αποχώρηση-έκπληξη πλέον (Κριστιάνο Ρονάλντο;), οπότε σε μια τέτοια περίπτωση θα αποκτηθεί κι άλλος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ