ΒΙΝΤΕΟ: «Την Κυριακή θα χάσετε» – Οπαδός της Νάπολι περίμενε τον Πιόλι στην προπόνηση της Μίλαν

Η Serie A έχει ντέρμπι κορυφής την Κυριακή ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν, με τις δύο πλευρές να το περιμένουν πώς και πώς.

Τη Δευτέρα (28/2), πριν τέσσερις μέρες δηλαδή, οι Παρτενοπέι έβγαλαν προς διάθεση τα εισιτήρια του αγώνα. Και από τη στιγμή που τα έβγαλαν επικράτησε ένας πανικός, όπως δείχνει το sold out μέσα σε μόλις τρεις ώρες. Τρελός ενθουσιασμός, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, και μεγαλώνει συνεχώς. Κάτι στο οποίο βοήθησε και η ανακοίνωση των ultras της Νάπολι, οι οποίοι γνωστοποίησαν ότι θα είναι στο γήπεδο. Και θα είναι στο γήπεδο μάχιμοι, με κασκόλ, σημαίες και φωνή δηλαδή. Κάτι που δεν έχουν κάνει στα περισσότερα παιχνίδια φέτος λόγω κόντρας με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο ενθουσιασμός των οπαδών, όμως, φάνηκε και με άλλο τρόπο και συγκεκριμένα με την παρουσία ενός στην προπόνηση των Ροσονέρι. Εξω από το Milanello ήταν κάποιοι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι περίμεναν τους παίκτες και τον Στέφανο Πιόλι. Εκεί, όμως, ήταν και ένας οπαδός της Νάπολι, ο οποίος πλησίασε το αυτοκίνητο του προπονητή της Μίλαν. Ο Πιόλι είχε σταματήσει για να πει ένα «γεια» στους φίλους των Ροσονέρι, όταν ξαφνικά τον πλησίασε και αυτός των Παρτενοπέι. Ο προπονητής της Μίλαν, φυσικά, δεν μπορούσε να ξέρει ότι αυτός ήταν οπαδός της Νάπολι.

Το κατάλαβε όμως… Ο Πιόλι είχε ανοίξει συζήτηση με τους οπαδούς για το τι θα γίνει την Κυριακή, οπότε ρώτησε και τον Ναπολιτάνο. «Λέω ότι θα χάσετε», ήταν η δική του απάντηση και ο προπονητής των Μιλανέζων… κόλλησε για λίγα δευτερόλεπτα. Κόλλησε μέχρι να καταλάβει ότι είχε να κάνει με αντίπαλο, για να γελάσει στη συνέχεια με την πλάκα που ήθελε να του κάνει ο οπαδός.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ