ΒΙΝΤΕΟ: Πάρτι των ultras της Νάπολι στην αναχώρηση για Ρώμη

Η Νάπολι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρόμα και οι ultras ήταν δίπλα στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατά την αναχώρηση για την ιταλική πρωτεύουσα.

Από την αρχή της σεζόν ο ιταλικός Τύπος έχει αναφερθεί αρκετές φορές στις σχέσεις οπαδών – διοίκησης. Στις σχέσεις των οπαδών των Παρτενοπέι με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, συγκεκριμένα. Σχέσεις που μόνο καλές δεν είναι. Αλλο ο πρόεδρος, όμως, και άλλο η ομάδα. Και αυτό αποδείχθηκε και το Σάββατο, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Ρώμη. Μια αναχώρηση που έγινε σε πανηγυρικό κλίμα, αφού οι ultras της Νάπολι φρόντισαν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Οι οπαδοί των Παρτενοπέι, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ήταν σαφείς προς την ομάδα: «Noi vogliamo questa vittoria». Θέλουμε αυτή τη νίκη, δηλαδή. Οχι μόνο λόγω της παραδοσιακής κόντρας με τη Ρόμα, αλλά και για τη βαθμολογία. Για το ρεκόρ. Η ομάδα του Σπαλέτι έχει αρχίσει με 8×8, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοσή της, η οποία είχε γίνει με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Αν η Νάπολι, όπως εύχονται οι ultras, κάνει σήμερα το 9×9 στο Ολίμπικο, θα είναι νέο ρεκόρ για το κλαμπ. Και παράλληλα θα είναι ένα δυνατό μήνυμα στους υπόλοιπους σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου.

Συνεχή στήριξη ζήτησε ο Σπαλέτι

Ακόμη, φυσικά, είναι πολύ νωρίς. Αυτονόητο αυτό. Θα είναι, όμως, μια νίκη που θα κάνει σαφές ότι οι Παρτενοπέι θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Οτι είναι πιο αποφασισμένοι ή ενδεχομένως και πιο έτοιμοι από ποτέ. Οπως και να έχει όμως, είτε νικήσουν είτε χάσουν, θέλουν να έχουν συνεχώς τη στήριξη των οπαδών τους. Ακριβώς όπως τους είπε, δηλαδή, ο ίδιος ο Σπαλέτι το Σάββατο σε τετ α τετ που είχε με φίλους της Νάπολι πριν την αναχώρηση για Ρώμη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ