ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδός της Φιορεντίνα παρενόχλησε σεξουαλικά δημοσιογράφο

Σεξουαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση είχαμε το Σάββατο στην Ιταλία και συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα της Φιορεντίνα με την Εμπολι.

Οι Βιόλα προηγήθηκαν αλλά τελικά ηττήθηκαν με 2-1, εξαιτίας δύο γκολ που δέχθηκαν στα τελευταία λεπτά. Αποτέλεσμα που πάγωσε τους οπαδούς τους και είναι κατανοητό. Αυτό που δεν είναι κατανοητό, είναι το να απλώνει κάποιος το χέρι του σε δημοσιογράφο. Και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση. Εγινε κι αυτό όμως μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, η Γκρέτα Μπεκάλι που εργάζεται σε τηλεοπτικό σταθμό της Τοσκάνης (Toscana TV), έκανε ρεπορτάζ έξω από το γήπεδο. Ηταν μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ήταν η στιγμή που οι οπαδοί αποχωρούσαν.

Ενας φίλος της Φιορεντίνα λοιπόν, περνώντας δίπλα από τη δημοσιογράφο, άπλωσε το χέρι του. «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό», ήταν η αντίδραση της Γκρέτα, ενώ από το στούντιο ακούγεται το εξής: «Εντάξει, μην αρπάζεσαι». Φράση που επίσης έχει προκαλέσει αντιδράσεις σήμερα στην Ιταλία. Και το όλο σκηνικό συνεχίστηκε με έναν άλλο οπαδό που σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα και είπε τα δικά του…

Η σεξουαλική παρενόχληση της δημοσιογράφου, μάλιστα, έγινε την ημέρα που η Serie A έστελνε μήνυμα κόντρα στη βία και γενικά την ασέβεια κατά των γυναικών. Περισσότερο κι από τον οπαδό της Φιορεντίνα, πάντως, στο στόχαστρο είναι η φράση του δημοσιογράφου από το στούντιο. Φράση που δείχνει ότι μπορεί και να το θεωρούσες φυσιολογικό την ώρα εργασίας μιας δημοσιογράφου κάποιος να… βάζει χέρι. Και σε ζωντανή σύνδεση κιόλας, για να το δουν όλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ