Βερόνα – Λάτσιο 0-1: Στο 92′ έμεινε όρθια στο κυνήγι της 4άδας

Με γκολ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 92′ η Λάτσιο νίκησε τη Βερόνα εκτός έδρας και συνεχίζει να κυνηγάει την πρώτη 4άδα.

Το παιχνίδι στο Bentegodi ήταν δύσκολο για τους Ρωμαίους, αλλά οι Βερονέζοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν ζημιά σε όλους. Και φαινόταν ότι έτσι θα γίνει και τώρα… Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι είχε δοκάρι με τον Ιμόμπιλε και ευκαιρία με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Ελλάς απείλησε με τον Λάζοβιτς.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι πρόσεχαν συνεχώς την άμυνά τους και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον βαθμό, όταν ήρθε το 92ο λεπτό: Σέντρα του Ράντου, λάθος έξοδος του Σιλβέστρι και ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με κεφαλιά βρήκε δίχτυα, έγραψε το 0-1 και διατήρησε τη Λάτσιο ζωντανή στη μάχη για έξοδο στο Champions League.

Γκολ: 92′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Κίτρινη κάρτα: Καϊσέδο, Λουίς Αλμπέρτο

Κόκκινη κάρτα: –

Βερόνα: Σιλβέστρι, Νταβίντοβιτς, Μανιάνι, Ντιμάρκο (76′ Τσεκερίνι), Φαραόνι, Στουράρο, Βελόζο (69′ Ιλιτς), Λάζοβιτς, Μπαράκ (85′ Σαλσέδο), Τζακάνι (76′ Μπέσα), Λαζάνια (85′ Κάλινιτς).

Λάτσιο: Ρέινα, Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Ράντου, Ακπα-Ακπρο (83′ Παρόλο), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (83′ Εσκαλάντε), Λουίς Αλμπέρτο (75′ Περέιρα), Φαρές (75′ Λούλιτς), Καϊσέδο (68′ Μουρίκι), Ιμόμπιλε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ